Så fik vi en maler på besøg

Så fik vi en maler på besøg

Yes! Nu kommer der endelig til at ske ting og sager. Vi har netop fået en maler fra Vejle på besøg, fordi vi længe har gået og snakket om, at det kunne være rigtig dejligt, hvis vi fik malet. Der er nemlig tydelige spor af, at vi har røget indenfor førhen – og det har altså ikke ligefrem efterladt vores vægge i den bedste stand. Men altså, det kommer der til at blive gjort noget ved. Det skal bare lige have en omgang maling – og malerne er allerede gået igang, så det er jo bare skønt, kan man sige.

images (1)

Jeg har en idé om, at det er nogle utroligt kompetente malere, som vi har fået til at udføre jobbet. Det er noget, som jeg kan mærke. Jeg glæder mig simpelthen så meget til, at det er færdigt – og der kommer nok ikke til at gå så lang tid, så det skal nok blive godt. Vi skal også snart holde en fest, hvor vi gerne vil have, at tingene ser ordentlige ud. Huset fejler nemlig ingenting, men det er måske ikke det smarteste, man kan gøre, at ryge indenfor – men på den anden side, så er det jo ikke omkostningsfrit at ryge – uanset hvad. Så det er vi begge to stoppet med. Det er dog sådan, at jeg nogengange falder i alligevel, selvom jeg ikke har lyst til det. Men altså, jeg kæmper og kæmper – det skal nok lykkes.