Har købt et par håndsyede sko til konen

Har købt et par håndsyede sko til konen

Jeg har fundet på en rigtig god gave, som jeg vil give min kone, når hun har fødselsdag her i februar. Og jeg har faktisk allerede købt dem. Det er nemlig et par håndsyede sko – i Kolding, har jeg fået fremstillet dem. Jeg havde hendes eksakte skomål fra en anden gang, hvor hun skulle have lavet sko, og derfor kunne jeg gøre det i al hemmelighed, og jeg er sikker på, at hun nok skal blive rigtig, rigtig overrasket. Det kan jeg godt sige jer, hehe.

shoemaker--shoes-worn-in-life-mike-savad

Hun har en lidt speciel fod, så hun går ikke så meget med almindelige sneakers, eller hvad det nu er man kalder det. Kondisko. Det er fordi, at hun har den her fod, som gør, at hun skal have dem speciallavet, og det er jo spændende sådan noget, kan jeg godt afsløre. Jeg var nemlig inde og se, hvordan de blev lavet, og det er jo et helt utroligt håndværk der ligger i det – noget, som vi egentlig bare tager for givet, fordi at vi kan gå ned i den lokale skobutik og købe et par sko, der er masseproducerede. Det er da også spændende nok, men jeg synes nu der er et eller andet over, at der sidder en og fremstiller skoen præcis efter dine ønsker. Det må jeg sige.

Nu vil jeg gå en tur med hunden, og så vil jeg gå op og sove bagefter, for jeg er godt nok træt, skal jeg sige jer. Har været tidligt oppe i dag.