Har fået to trådkurve i gave

Har fået to trådkurve i gave

Hold nu op. Jeg har fået to trådkurve i gave, og dem er jeg simpelthen så glad for – for jeg havde ikke ønsket mig dem. Og jeg er så vant til kun at få, hvad jeg ønsker mig, og ærlig talt, så tror jeg faktisk ikke at jeg ønsker mig noget. De bedste gaver, er dem, som man ikke ved, at man ønsker sig – og derfor blev jeg helt vildt glad for dem. Det er jo også hele symbolikken i, at Linda, som gav mig dem, hun nærmest ved mere om mig, end jeg selv gør. Det synes jeg altså er smukt, og jeg kan slet ikke beskrive, hvor glad jeg bliver for sådan nogle ting. Jeg må give hende noget igen på et tidspunkt, men jeg ved ikke lige helt hvad. Altså, det bliver jo først når hun har fødselsdag. Kunne være jeg også skulle give hende nogle trådkurve 😉 Ej, det ville nok være for meget. Det ville også være sådan lidt for copy cat-agtigt.

Nå, men jeg vil gå over og handle lidt ind i dag, for Mogens er ikke hjemme, og det plejer at være ham der står for at lave mad, for jeg er ærlig talt ikke specielt god i et køkken. Og det er jo ikke ligefrem det allerfedeste i hele verden, kan jeg godt sige jer. Nu vil jeg gå mig en tur, for det er så dejligt – og så ses vi jo bare herinde igen på et andet tidspunkt, når I har lyst. Ikke?

images (2)