En glarmester reparerer smadrede ruder

En glarmester reparerer smadrede ruder

Vinteren er snart over os, og med denne følger som oftest også sneen. Alle har naturligvis forskellige forhold til vintersneen. Nogle ser den som en forbandelse, der ikke fører til andet end glatte veje. Andre ser sneen som en velsignelse, der medfører hygge og julestemning. Derudover findes der en tredje gruppe, der forholder sig til sne på en helt anden måde. Langt de fleste børn elsker at lege i sne. At lave snemæng og –engle samt at suse ned af snedækkede bakker er noget stort set alle børn ser frem til når den første sne falder. Sneboldkampe er en anden aktivitet der er populær blandt mange børn. Dog sker de hvert år at børn kommer til at smadre og vinduer og glasdøre mens de holder sneboldkamp i haven. Den korrekte løsning til dette er naturligvis ikke at forbyde børnene at kaste med sne. Sneboldkampe er en del af ethvert dansk barns opvækst, og dette må man ikke tage fra dem. Hvis uheldet er ude, og man ender op med en eller flere smadrede glaspartier bør man i stedet kontakte en glarmester. Det er vigtigt at ens vinduer er tætte og intakte, specielt i de kolde vintermåneder, og dette er noget en glarmester kan hjælpe med.

2Hvad laver en glarmester?

Ud over at udskifte knuste og smadrede vinduer og glasdøre, kan en glarmester også hjælpe med en hel del andre ting. En glarmester er som bekendt en håndværker der er uddannet og specialiseret i at arbejde med glas. Dog er det vigtigt at pointere, at en glarmester også udfører mange andre former for opgaver end blot udskiftning af ødelagte vinduer. For eksempel udfører en glarmester også udbedring af skader på vinduer og vinduespartier. Er dit vindue utæt, har du altså en mulighed for at tage kontakt til en glarmester. Glarmesteren kan herefter kigge på utætheden, og derudfra vurdere om der er behov for en komplet udskiftning af vinduet, eller om utætheden kan fikses ved blot en smule ekstra isolering eller reparation af fugerne. Det er naturligvis ikke udelukkende vinduer som en glarmester har med at gøre. Har du for eksempel et ønske om at få installeret en glasdør til din brusekabine, eller få udskiftet den du allerede har, er det også en fordel at tage kontakt til en glarmester.

Leder du efter en glarmester i Aalborg?

Bor du i Aalborg eller Nørresundby, har du gode muligheder for at finde en glarmester i dit nærområde. For eksempel findes der en glarmester i Aalborg der tilbyder en såkaldt vagtservice. Dette betyder at du på alle tidspunkter af døgnet kan ringe til glarmesteren hvis uheldet er ude, og herigennem få akut hjælp til at få styr på en knust rude eller lignende. Denne vagtservice er naturligvis ikke forbeholdt boliger i Aalborg, og du kan altså sagtens få hjælp selvom du bor i eksempelvis Nørresundby. Glarmesteren i Aalborg arbejder desuden med mange forskellige typer glas, heriblandt lydglas, plexiglas og farvet glas, samt med installation af blandt andet energiruder, brandruder og butiksruder.